r Historia

Solarspect Sverige AB grundades 2023 av ett team av entreprenörer som arbetat tillsammans under många år inom solenergiindustrin innan vi startade företaget. Vi har år av samlad erfarenhet som vi nu vill använda för att hjälpa svenska husägare och företag. Vad som är viktigt är vad våra kunder tror, inte vad vi tror. Solarspect har redan hjälpt flertalet husägare och företag med hållbara solenergilösningar, vilket har hjälpt dem att minska sina elkostnader och möjliggjort att minska den globala koldioxidavtrycket.

Vi har vårt säte i Göteborg, Kungälv och Stockholm och levererar över hela landet, inklusive avlägsna regioner av vårt vackra land.
Vi är helt engagerade i vår planet, miljöfrågor och mänskligheten, vilket betyder att vi är helt engagerade i att tillhandahålla de mest avancerade teknologierna inom solenergi till de lägsta priserna och med högsta möjliga servicenivå.

 

Vår vision 

Vi på Solarspect vill bli det mest rekommenderade företaget för helhetslösningar

 

Vårt uppdrag 

Nära samarbete med våra kunder så att vi tillsammans kan minska våra koldioxidavtryck.
Vårt driv: Skapa en koldioxidfrination genom att accelerera rörelsen för ren energi.

 

Våra värderingar 

Våra värderingar är hjärtat i allt vi gör och de formar vår kultur och hur vi bedriver vår verksamhet. I ögonen på våra kunder innebär värde att vi levererar högsta kvalitet, i tid, säkert och till bästa pris. Vi söker ständigt efter sätt att förbättra oss och göra vårt bästa arbete varje dag.

 

 

 

Våra värderingar

Säkerhet

Säkerhet är ett kärnvärde ovan vilket inget affärsmål kan ha högre prioritet

Omtanke

Omtanke för våra intressenter, vår miljö, kunder, samhälle, partners och vår personal.

Attityd

Attityd att demonstrera en "ja, vi kan" attityd


Etik

Etik att uppnå de mest beundrade etiska standarderna genom ömsesidigt förtroende

X