Välkommen till den ultimata företagsdagen för nätverkande och möjligheten att föreläsa om just din affärsidé eller företag! Tillsammans med Dialog Hotels och Solarspect Sverige AB har vi skapat en exklusiv mötesplats som kommer att ge ditt företag en unik möjlighet att synas och knyta värdefulla kontakter. Vi presenterar stolt våra tre spännande paket: Silver, Guld och Platinum.

Silverpaketet – Nätverkarens lycka: I Silverpaketet får du tillgång till vår välfyllda nätverksarena, där du kan möta andra företagare och utbyta idéer. Här har du också möjligheten att stå vid en bord/monter och presentera ditt företag för alla deltagare. En perfekt start för den som vill bygga värdefulla relationer och skapa nya affärsmöjligheter.

Guldpaketet – Inspirerande föreläsningar: I Guldpaketet får du inte bara alla fördelar från Silverpaketet utan också möjligheten att föreläsa om just din affärsidé eller ditt företag. Du kommer att få uppmärksamheten från en engagerad publik som är intresserad av att lära sig mer om din verksamhet. Dessutom inkluderar Guldpaketet en exklusiv lunch med andra talare och deltagare för att ytterligare knyta kontakter och utbyta erfarenheter.

Platinumpaketet får deltagarna alla fördelar från Silver- och Guldpaketen, inklusive tillgång till nätverksarenan, möjligheten att föreläsa om sin affärsidé eller företag, bord/monter att stå vid, Dessutom inkluderas en VIP-upplevelse med förlängd presentationstid.

Det mest exklusiva inslaget i Platinum-paketet är att det även inkluderar boende på hotellet under evenemangets dagar. Detta ger deltagarna en bekväm och avkopplande upplevelse, samtidigt som de kan dra nytta av alla möjligheter till nätverkande och interaktion med andra deltagare.

Oavsett vilket paket du väljer kan du vara säker på att du kommer att få en minnesvärd dag fylld av möjligheter till att expandera din verksamhet och möta likasinnade. Mat och dryck kommer att serveras under hela evenemanget för att säkerställa att du kan fokusera på det viktigaste – att skapa nya affärskontakter och få ut maximalt av din deltagande.

Så anslut dig till oss på denna enastående företagsdag för att öppna nya dörrar och ta ditt företagande till nästa nivå. Tveka inte att kontakta oss för att boka ditt paket och säkra din plats på detta spännande evenemang i samarbete med Dialog Hotels och Solarspect Sverige AB. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt företag till en dag full av möjligheter!

VAR?

Fars Hatt – Tradition och Charm: Fars Hatt, en historisk pärla som har funnits sedan 1684, är inte bara en plats med anor utan också en plats där nutid möter tradition. Vår moderna och flexibla konferensanläggningar erbjuder en rad olika mötesrum utrustade med den tekniken som krävs för att säkerställa att din konferens eller företagsdag blir en succé. Här kan du och ditt team slappna av och fokusera på det som verkligen betyder något – er verksamhet.
Kungälv – En Företagsvänlig Stad: Kungälv är inte bara känt för sin rika historia och vackra omgivningar, det är också en stad som välkomnar företagande och innovation. Med närhet till Göteborg och utmärkta kommunikationer är Kungälv den idealiska platsen för företagsevenemang och konferenser. Staden erbjuder en mångsidig mix av kultur, nöjen och naturupplevelser som ger en komplett upplevelse för deltagarna.

Vi på Solarspect Sverige tillsammans med Dialog Hotels är experter på att skräddarsy företagsevenemang som passar just era behov och önskemål. Oavsett om det är en mindre konferens eller en större kick-off, så har vi de rätta resurserna och engagemanget för att göra det till en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Vårt team av professionella arrangörer kommer att ta hand om alla detaljer, så att du kan fokusera på att få ut det bästa av din tid här hos oss.

Bokning sker via info@solarspect.se

Priser:

Här är priserna för Silver- och Guldpaketet för din företagsdag i samarbete med Dialog Hotels och Solarspect Sverige AB:
Silverpaketet: 1 500 SEK exklusive moms per deltagare.
Guldpaketet: 2 500 SEK exklusive moms per deltagare.
Platinapaketet: 4 900 SEK exklusive moms per deltagare.

Vänligen notera att moms (mervärdesskatt) tillkommer på dessa priser. Med dessa paket får deltagarna tillgång till de specifika förmånerna som beskrivits i tidigare.

X