Vi designar solenergisystem som sparar dig pengar och tid

Så här går det till

Vi på Solarspect AB vill göra det enkelt för dig att köpa en solpanelslösning. Vårt kunniga team inom solenergi hjälper dig att välja den bästa lösningen för dina behov. Vi tar ansvar för hela processen från idé till färdig solcellsanläggning och ser till att du får högkvalitativa produkter och service. Våra experter guidar dig genom varje steg och hjälper dig att förstå hur solenergi fungerar och hur du kan dra nytta av det. Så luta dig tillbaka och låt oss på Solarspect AB ta hand om allt när det gäller solenergi.

Steg 1:  Boka konsultation.

När du visar intresse för solceller, laddstationer eller batterier hos oss på Solarspect AB, tar vi kontakt med dig direkt eller efter att du har skickat in ett formulär. Vi lyssnar på dina behov och diskuterar sedan de bästa lösningarna för din fastighet. Vi bokar sedan in ett möte där vi besöker dig för att gå igenom förutsättningarna för fastigheten och ger dig råd om hur du kan dra nytta av solenergi på bästa sätt. Vårt mål är att hjälpa dig att fatta informerade beslut om solenergilösningar som passar dina behov och din budget. Så tveka inte att kontakta oss på Solarspect AB när det gäller solenergi.

Steg 2: Vi besöker dig.

När vi besöker dig går vi igenom dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning utifrån fastighetens förutsättningar. Vi diskuterar dina frågor och funderingar och tar fram en offert direkt på plats eller i efterhand. Kontakta oss för att ta reda på hur du kan dra nytta av solenergi på bästa sätt.
Vi diskuterar önskemål
Tillfälle för frågor
Du får offert och avtal

Steg 3: Installation.

Efter signerat avtal besöker vi dig för att kontrollera detaljer och kvalitetssäkra fastigheten för din framtida solcellsanläggning. Därefter beställs alla delar och komponenter och materialet levereras direkt till dig. Vi samarbetar med pålitliga partners för att säkerställa att din anläggning med solceller samt eventuella batterier och laddstationer installeras på ett professionellt sätt. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och problemfri upplevelse för dig genom hela processen. Ta kontakt med oss på Solarspect AB för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi på bästa sätt.
Fastigheten kvalitetssäkras
Materialet beställs och levereras med våra samarbetspartners
Våra samarbetspartners installerar

Steg 4: Slutinspektion och klar för drift.

Efter att installationen är klar kommer vi och konfigurerar och kopplar in din solcellsanläggning, så att den är redo att tas i bruk. Vi går igenom viktiga funktioner tillsammans, och efter en sista kontroll sammanställer vi alla dokument som du behåller. När din anläggning är färdiganmäld till din nätägare är den redo att börja producera solenergi! Vi finns alltid tillgängliga via vår driftcentral och supportavdelning om du skulle ha frågor efter installationen.
Vi går igenom viktiga funktioner
Slutkontroll görs
Färdiganmälan till elleverantör
Vår support finns här för dig!

Enkla Lösningar

Dra nytta av solenergi på bästa sätt och installera solceller på din anläggning!
Solceller att lita på

Vårt mål är att hjälpa dig att fatta informerade beslut om solenergilösningar som passar dina behov och din budget. Så tveka inte att kontakta oss på Solarspect AB när det gäller solenergi.
Vill du veta mer om solceller? Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan!

  captcha

   
  img-04

  Solarspects fyra steg

  Vårt kunniga team inom solenergi hjälper dig att välja den bästa lösningen för dina behov.

  Vi tar ansvar för hela processen från idé till färdig solcellsanläggning och ser till att du får högkvalitativa produkter och service.

  X